Coach- och ledarutveckling

 

Chef, ledare eller coach? För oss är en framgångsrik ledare en coach på individnivå. Vi har utvecklat människor i ledande befattning sedan 1983. Med hjälp av vår långa erfarenhet har vi skapat en öppen coach- och ledarutbildning som riktar sig till såväl befintliga som blivande medarbetare i ledande befattning.

 

Aktiva dagar

Under dessa två dagar arbetar vi aktivt med att träna på ett antal verktyg vi vet man direkt kan använda som coach/ledare på sina medarbetare och i sin organisation. Vi varvar teori med praktiska övningar.

Att vara coach/ledare idag innebär många utmaningar och man kan känna sig ensamma i sin roll. På denna utbildning träffar du andra i liknande situation och kursdeltagarna får möjlighet att byta erfarenheter.

 


Syfte - en verktygslåda

Efter utbildningen skall varje deltagare ha en god grund, en plattform att stå på. Man skall känna trygghet med de verktyg man får med sig, som man omedelbart skall kunna använda i sin dagliga ledning.

 

Vem går denna utbildning?

Denna utbildning riktar sig till dig som är ny i din ledande befattning eller varit verksam en tid. Vi individanpassar din utbildning med hjälp av ThomasSystemet.

Kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa dig att bli säkrare och tryggare som coach eller ledare! Läs även om Ledarskapsutbildning & Ledarutveckling.


Ring oss på 08-505 340 00 för att diskutera hur SLG kan  hjälpa dig att utveckla din verksamhet.