Butikschefsutbildning

 

”En framgångsrik chef är en ledare på individnivå.”

 

I din roll som butikschef ägnar du kanske 70-75% av din tid som säljare och resten av tiden åt att handskas med vardagens händelser i din butik. Det finns krav på dig från olika håll, både att du ska vara tillgänglig för din personal och att du ska vara effektiv, och ofta har du även höga krav på dig själv som ledare.

 

Skräddarsytt program
Vi skräddarsyr program som ger dig verktyg att klara av och förbättra din dagliga ledning efter de behov vi ser finns. I vår verktygslåda för butikschefer finns verktyg som till exempel lär dig att göra din egen chefsprofil, som hjälper dig att interagera med dina anställda och utveckla din personliga ledarstil.

 

Bli den ledare du själv vill vara
Vi lär dig hur du anpassar ditt ledarskap efter situationen och hur du coachar dina säljare på bästa sätt. Som ledare måste du även ta hand om din personal och genom att vi lär dig hur du hanterar utvecklingssamtal och teamutvecklingen i din butik så får din personal den plattform de behöver för att skapa en trygg säljmiljö, som i förlängningen leder till ökad lönsamhet.

 

Sälja utan att sälja?
Med en personal som är trygg i sin roll och med ett team som fungerar kan du och din personal förutom att sälja personligt lära er att använda mekanisk försäljning, som innebär att varorna säljer sig själva.

 

Vi individanpassar butikschefsutbildningar, kontakta oss för att få förslag på hur en utbildning kan se ut för er, baserat på era behov.

 

Samarbete med Svensk Handel

Vi genomför butikschefsutbildning tillsammans med Svensk Handel. För att ta del av kursutbudet klicka här