ThomasSystemet

   

Thomas International tillhandahåller verktyg som möjliggör för företagsledare att modifiera sina gruppers och individers prestationer – vilket ger en omedelbar effekt på deras organisation.

 

Vi hjälper våra kunder rekrytera, behålla, utveckla och leda sina medarbetare. Vi ger dig insikt om dina medarbetare - vad som motiverar dem, deras styrkor och begränsningar och deras potential. Och vi säkerställer en hög träffsäkerhet för alla dina medarbetarrelaterade beslut.

Thomas särskiljer sig, eftersom våra bedömningar är enkla att förstå, snabba och enkla att använda, med snabba resultat. Vi utbildar dig, ger dig råd och praktisk hjälp. Vårt mål är möjliggöra för dig att använda personbedömningsinstrument för att skapa maximalt värde för din organisation.
 


Thomas har varit ledande inom bedömningsverktyg i 30 år. Vi erbjuder verktyg på 56 språk och finns tillgängliga i mer än 100 länder. Idag arbetar vi med 32.000 företag och 250.000 utbildade Thomas användare världen över. Våra kunder finns i alla typer av verksamheter av alla storlekar vilka genomför mer än 1,5 miljoner bedömningar varje år.
 

 

Kontakta oss på 08-505 340 00 alternativt sweden@slgint.com för att diskutera hur Thomas verktyg ger en högre träffsäkerhet i alla era medarbetarrelaterade beslut.  

 

För läsa mer och komma till Thomas Internationals webbsida klicka här